A fájdalom érted van!

 2013.04.14. 01:38

A hozzánk forduló kliensek jelentős része megpróbálta már, az összes általa ismert hagyományos gyógymódszert, azonban állapotuk mégsem javult. Hiába a testi kezelés, nincs gyógyulás. Vannak, akik átestek már sok-sok kivizsgáláson, de nem találtak a szervezetükben semmi kézzel fogható okot a betegségükre. Tehát nem kellene betegnek lenniük, mégis azok.  

Akkor hát, mit mond nekem a fájdalom?

Testünk először kisebb jelek, fájdalmak formájában üzen nekünk, hogy valami nincs rendben. Ha ezekre a jelekre nem figyelünk, akkor egyre nagyobb fájdalmakkal, krónikus betegségekkel próbál üzenni. De vajon mit jelent ez az üzenet? Az üzenetek megfejtésre várnak, amiben a kineziológiai terápia, a kineziológiai izomtesztelés remekül tud segíteni.

fáj.jpg

Kell, hogy legyen az életünkben valami, amely nagyon kimerít, megvisel, elszomorít minket, vagy éppen aggódunk valami miatt. Lehet, hogy ismerjük a kimerültségünk okait. Lehet, hogy vannak sejtéseink mit kéne abbahagyni, mégis amikor a probléma gyökerét megtaláljuk a kineziológiai oldás során, igen sokan elcsodálkoznak.

Tovább olvasom...

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr145221724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása